COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

Administratie

Vindt u het lastig uw administratie op orde te krijgen? U bent niet de enige. Het is ook best wel ingewikkeld en tijdrovend om uw administratie goed bij te houden. Tegenwoordig moeten steeds meer documenten en formulieren via internet worden ingediend. De digitale ontwikkelingen gaan snel. Wij kunnen u helpen met de digitale administratie maar zodanig dat u nooit het overzicht verliest. Stap voor stap nemen wij u aan de hand mee. Blijft het lastig? Wij ontzorgen altijd zonder dat u de regie verliest!

U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan administratieve diensten. Afhankelijk van uw vraag, helpen wij u met:

  • Financieel advies
  • Ordenen van uw administratie, u ontvangt van ons een SIM-adiministratiemap
  • Zichtbaar maken van uw inkomsten en uitgaven in een begrijpelijk overzicht
  • Contracten, overeenkomsten en abonnementen beoordelen en besparingen doorvoeren
  • Jaarlijks toetsen op zorgtoeslag en huurtoeslag
  • Formulieren invullen, zoals kwijtschelding gemeentebelasting, etc.
  • Jaarlijks belastingaangifte

Bovengenoemde diensten zijn slechts enkele voorbeelden. Wij kunnen u financieel breed ondersteunen en adviseren. Wij leveren immers maatwerk!

Hoe werkt het? 
Onze adviseur overlegt met u wat er precies met uw administratie moet gebeuren en of financieel advies nodig is. Deze afspraken worden in een overeenkomst vastgelegd en door u ondertekent. Daarna ontvangt u van ons een ‘plan van aanpak’ dat wij stap voor stap met u doornemen. Elke stap doen we samen en is gericht op financieel ontzorgen en veilig financieel ouder worden.

Nadat uw administratie en al uw adviesvragen zijn verwerkt gaan we over op het maandelijks gezamenlijk monitoren van uw administratie. U blijft de regie houden, zelf verantwoordelijk én de SIM-administratiemap blijft gewoon bij u thuis.

Interesse?
Vul dan snel dit formulier in of neem contact met ons op. Wij helpen u administratief graag verder!

NAAR BOVEN