COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

Financieel fit!

De administratie op orde krijgen en houden is voor veel senioren een hele klus. Zeker in een digitale wereld waarin u snel de weg kunt kwijtraken en waar veilig ouder niet vanzelfsprekend is!

Vindt u het ook lastig om uw administratie goed bij te houden? Wij kunnen u helpen, stap voor stap, zodat u nooit het overzicht kwijt raakt.

Onze dienst Financieel Fit gaat verder dan alleen het organiseren van uw administratie. We zorgen ervoor dat uw belastingaangifte, zorgverzekering, aanvragen huur- en zorgtoeslag en andere contracten op orde zijn zonder dat u de regie verliest. En we kijken waar u kunt besparen en verwijzen u naar uw bank om passende afspraken te maken. Zo ontzorgt SIM u optimaal op financieel gebied.

Hoe werkt het?
Samen met u bekijkt onze adviseur wat er precies met uw administratie moet gebeuren. Hierbij staat veilig ouder worden centraal. In een overeenkomst leggen we deze afspraken vast en u ondertekent deze.

Daarna ontvangt u van ons een ‘plan van aanpak’. Wij nemen elke stap met u door. U houdt zelf de regie, blijft zelf verantwoordelijk én de SIM-administratiemap staat gewoon bij u thuis. Mocht u niet meer wilsbekwaam zijn, dan adviseren wij u met een passende oplossing.

SIM doet géén pgb-administratie! Dat doet uw pgb-vertegenwoordiger of uw gewaarborgde hulp.

Heeft u interesse?
Vul dan snel dit formulier in of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

NAAR BOVEN