COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

Huishoudelijke zorg

Misschien laat uw gezondheid het niet toe om huishoudelijke taken zelfstandig uit te voeren en wilt u daar hulp bij hebben. Wij nemen graag deze zorg uit uw handen. Bureau SIM kijkt tijdens een eerste bezoek samen met u wat uw dagelijkse behoeften aan ondersteuning zijn. En welke specifieke huishoudelijke zorg u nodig heeft. Daarna gaan wij in gesprek met een van onze zorgmedewerkers die past bij uw wensen, maar ook bij u als persoon.

Eén vast en vertrouwd gezicht
Wij zorgen ervoor dat één vast en vertrouwd gezicht u de ondersteuning geeft die u nodig heeft. Op deze manier krijgt u van ons gegarandeerd de juiste huishoudelijke zorg. Voordat de huishoudelijke zorgmedewerker bij u aan het werk gaat, vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Voelt het goed voor u? Dan gaat deze zorgmedewerker bij u aan de slag.

Zelf beter overzicht houden
Uw zorgmedewerker zal specifieke werkzaamheden in huis voor u uitvoeren. Ook is het mogelijk om sámen met u eenvoudige huishoudelijke klusjes aan te pakken. Zo blijft u zelf een beter overzicht houden over wat er in uw huis moet gebeuren. Natuurlijk kunt u ook besluiten alles uit handen te geven aan de huishoudelijke zorgmedewerker.

Mantelzorg is ook mogelijk
Onze zorgmedewerkers doen niet alleen het huishouden, maar kunnen tegelijkertijd mantelzorg bieden. Dat betekent dat zij, in overleg met ons, u daarnaast kunnen helpen met andere dagelijkse activiteiten.

Interesse?
Vul dan snel dit formulier in of neem contact met ons op. Wij vervullen graag uw persoonlijke wensen!

NAAR BOVEN