COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

ADVIES OP MAAT

Loopt u vast in een doolhof van (digitale) zorgvoorzieningen?
Past de kwaliteit van zorg bij uw huidige levensfase en nieuwe levensfases?
Is een persoonlijke en veilige omgeving voor u belangrijk?

Dan bent u de unieke senior waarmee wij graag samen, vanuit uw persoonlijke situatie, kijken naar hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij leveren maatwerk en adviseren vanuit verschillende scenario’s zodat u bewuste levenskeuzes kunt maken. Wij ontzorgen u op een verfrissende, positieve manier, passend bij uw persoonlijke wensen. Veilig ouder worden staat bij SIM centraal.

Alle hulpvragen zijn welkom
U kunt met complexe of eenvoudige hulpvragen bij ons terecht, wij zorgen voor een passend advies. Laat u verrassen want SIM ontzorgt ‘echt’.

Klanten over SIM

‘Emigreren naar Duitsland als je jong bent is spannend en uitdagend. Maar toen mijn partner wegviel besefte ik dat mijn netwerk klein was. Ik zat niet lekker in mijn vel en de eenzaamheid viel als een koude deken over mij heen. De ondersteuning van SIM was heel erg fijn, daar zijn geen woorden voor.’

‘Mijn partner is overleden en ik voelde mij in mijn omgeving doodongelukkig. SIM heeft samen met mij gekeken naar hoe we dat gevoel konden veranderen. Zij luisterden heel goed naar mijn persoonlijke behoeftes en boden verschillende oplossingen aan waardoor ik de juiste keuzes kon maken. Mijn dochter en ik zijn erg tevreden over SIM’

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen doen?
Vul dan snel dit formulier in of neem contact met ons op.

NAAR BOVEN