COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

Begeleiding

Heeft u zorgvragen en vindt u het fijn dat u één zorg-aanspreekpunt heeft? Wij kunnen u individueel begeleiden én direct ontzorgen op alle leefdomeinen. En dat is erg prettig voor u!

Samen met u bespreken wij welke begeleiding u precies nodig heeft en welke rol wij hierin vanuit onze expertises kunnen vervullen.

Onze begeleiders zijn uw spin in het web. Uw wensen en hulpvragen staan hierin centraal en uw netwerk wordt indirect ontzorgd. Welke zorgvraag u ook heeft, wij leveren altijd maatwerk en behartigen uw belangen.

U bent al cliënt!
Samen met u zetten we de vervolgstappen voor een Wlz-indicatie in. Wij zorgen dat u een onafhankelijke professionele cliëntondersteuner (contractant van de zorgverzekeraar) krijgt toegewezen, die u en uw gewaarborgde hulp ondersteunt bij het aanvraagproces.

U bent nog geen cliënt!
Bent u nog géén cliënt van SIM, maar heeft u al een Wlz-indicatie of denkt u, vanwege uw veranderende gezondheidsomstandigheden, hiervoor in aanmerking te komen? En wilt u graag naar SIM zorg op maat? Wij wijzen u de weg!

Particulier of Persoonsgebonden budget (Pgb)
U kunt bij ons terecht, zowel als particulier als op basis van een indicatie via de Wet langdurige zorg (Wlz).Met onze expertise bieden wij u altijd individuele begeleiding op maat.

Wilt u een afspraak maken?
Vul dan snel dit formulier in of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

NAAR BOVEN