COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

Begeleiding

Wanneer u een afspraak heeft in het ziekenhuis of een consult bij uw huisarts, is het meestal wel verstandig om een begeleider mee te nemen. Dat wordt ook altijd geadviseerd, want twee horen meer dan één. Bureau SIM kan een begeleider voor u regelen, die de weg weet in het ziekenhuis en meeluistert naar wat de arts vertelt tijdens de afspraak.

Wat kunt u van ons verwachten?
Samen met u spreken wij af welke rol onze begeleider voor u gaat vervullen als gesprekspartner. Mocht u tijdens dit consult nog andere ondersteuning nodig hebben, dan kunnen wij u ook daarbij helpen. Na afloop van het consult maken wij eventuele vervolgafspraken voor u. En uiteraard regelen wij het vervoer voor u, zodat u altijd op tijd bent voor uw afspraken.

Als extra service bieden wij u aan een kort verslag te maken van de bespreking, zodat uw naasten op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen. Als zij vragen hebben, kunnen zij altijd met ons contact opnemen.

Interesse?
Vul dan snel dit formulier in of neem contact met ons op. Wij bieden u graag een luisterend oor!

NAAR BOVEN