COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, integriteit, transparantie en innovatie. Hieronder geven wij aan wat deze begrippen voor onze organisatie betekenen:

Persoonlijke aandacht
Onze organisatie hecht heel veel waarde aan de persoonlijke relatie met haar cliƫnten. Onze cliƫnten zijn voor ons geen nummer. Wij kunnen persoonlijk, toegankelijk en laagdrempelig zijn omdat onze dienstverlening zich alleen richt op de senioren in de Gemeente Berg en Dal.

Integriteit
Onze organisatie hecht veel waarde aan integriteit. Wij kijken in een continu proces naar onszelf om aan deze norm blijvend te kunnen voldoen. Dit laten wij zien door eerlijk en respectvol te handelen, evalueren en communiceren.

Transparantie
Onze organisatie is open in haar dienstverlening. Alle informatiestromen worden altijd optimaal ter inzage aangeboden. Wij communiceren eenvoudig en begrijpelijk.

Innovatie
Onze organisatie wil vooruitstrevend en vernieuwend zijn. Ook bij het bereikbaar en toegankelijk maken van de digitale wereld voor senioren.

NAAR BOVEN