COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Bureau SIM?
U neemt telefonisch contact met ons op of u vult het formulier op onze website in. Bureau SIM belt u dan op voor het maken van een afspraak. Het vrijblijvende gesprek met een van onze medewerkers kan bij u thuis of op ons kantoor plaatsvinden.
Wat betekent een vrijblijvende afspraak?
Een vrijblijvende afspraak is een eerste kennismakingsgesprek met Bureau SIM. Tijdens dit gesprek kunt u op de eerste plaats kennismaken met ons bureau en vervolgens al uw vragen stellen. Uiteraard is dit kosteloos. U gaat met Bureau SIM pas een verplichting aan op het moment, dat u een contract heeft ondertekend.
Welke diensten biedt Bureau SIM aan?
Bureau SIM biedt alle vormen van diensten aan, zodat u veilig en prettig in uw huidige omgeving kan blijven wonen. Meer informatie over onze Diensten vindt u op onze website. 
Wat betaal ik voor de diensten van SIM?
Bureau SIM is een gespecialiseerde dienstverlener, die zorg op maat levert ook op basis van het persoonsgebonden budget. U vindt het overzicht met de tarieven onder het menu ‘Over ons’. In het overzicht zijn de uurtarieven per dienst vermeld.
Werkt Bureau SIM samen met een Zorgverzekeraar?
Nee! SIM werkt niet samen met een zorgverzekeraar. Wel zorgen wij ervoor dat uw jaarlijks beschikt over een passende zorgverzekering.
Wat te doen bij eventuele klachten?
Bureau SIM evalueert minimaal tweemaal per jaar de samenwerking met elke cliënt. Mochten er zich onverhoopt problemen voordoen, dan dient u meteen contact met ons op te nemen. Bureau SIM pakt elk probleem en elke klacht oplossingsgericht aan!
NAAR BOVEN