COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

Van broer ook naar zus & zwager

Toen het voor mij als mantelzorger te zwaar werd om mijn broer te ondersteunen kwam SIM over zijn pad. We kenden SIM niet maar mijn broer was na een intakegesprek vastberaden om met deze ontzorgorganisatie in zee te gaan. Hij vond dat SIM mij indirect moest ontzorgen, ondanks dat hij wist dat het voor mij lastig was te accepteren door mijn belofte aan mijn moeder.

Vanaf dag één stond SIM niet alleen aan de zijde van mijn broer maar ook aan die van ons. Dat was voor ons uiteindelijk een hele opluchting. Want niet alleen werd er huishoudelijke zorgondersteuning met een Plus ingezet ook nam SIM de begeleiding over. Mijn man en ik zeiden toen al tegen elkaar ‘als wij ontzorgondersteuning nodig hebben dan gaan we zeker naar SIM’.

Sinds juni 2021 zijn wij ook cliënten van SIM en hebben wij de ontzorgondersteuning met een dikke vette PLUS beoordeeld. Ook nu ervaren wij weer hoe belangrijk een senioren-ontzorgorganisatie als SIM is. Samen met onze dochter kunnen wij met alle hulpvragen bij SIM terecht én dat is heel handig want zorg is best wel complex. En eerlijk! Voordat we een hulpvraag kunnen stellen heeft SIM het al gesignaleerd en opgelost.

NAAR BOVEN