COOKIEBELEID - SIM
De website van Bureau SIM maakt gebruik van cookies voor anonieme analyse van websiteverkeer, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website kunnen verbeteren.

0481 74 50 91

Ik grijp deze speciale dag aan om...

‘IK GRIJP DEZE SPECIALE DAG AAN OM MIJN GROOTSTE WAARDERING VOOR SIM UIT TE SPREKEN’ WAS HET BINNENKOMEND AVONDBERICHTJE VAN ZOON MICHEL

Een gelegenheid die ik aangrijp om SIM ❤️❤️-telijk dank te zeggen en mijn grootste waardering uit te spreken over jullie tomeloze inzet … Gewoon alles én nog veel meer. Wat jullie voor ons hebben gedaan, nog doen én in de toekomst nog gaan doen met deze fantastische zorgorganisatie.

‘ECHT’ … niet alleen mijn ouders maar ook ik hebben heel veel steun aan jullie. Ik had me echt geen raad geweten om in een zorgomgeving terecht te komen waarin ik de weg totaal niet wist. SIM is voor mij en mijn ouders het navigatiesysteem hierin. Niet zittend op de achterbank maar neemt ook het stuur in handen.

Ik vind SIM echt geweldig, eerlijk en integer. Een hele mooie aanwinst voor alle senioren in de Gemeente Berg en Dal, die ik ‘SIM zorg op maat’ van harte kan aanbevelen.

Enne, in gedachten wens ik SIM stiekem een fijne dag … én weet dat ik toch ff aan SIM zal denken!

Liefs, ook namens mijn ouders, Michel

NAAR BOVEN